Vesikiertoinen Warmia-
lattialämmitys

 

warmia lattialämmitys -logo

Luotettava Warmian vesikiertoinen lattialämmitys on yksilöllisesti suunniteltu, käytössä huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Viihtyisän kodin taloudellinen lattialämmitys

Vesikiertoinen ja luotettava Warmia-lattialämmitys on tuottaa lämpöä vedottomasti ja tasaisesti – antaen asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.

Lue lisää

VESIKIERTOINEN LATTIALÄMMITYS SANEERAUSKOHTEESEEN

Lattialämmityksen asennus saneerauskohteeseen toteutetaan aina tapauskohtaisesti ottaen huomioon asukkaan toiveet ja käytännön rakenteet

Lue saneerauksesta

Warmia vastaa kerrostalon lämmityshaasteisiin

Asumisen vaatimustason kasvaessa lattialämmitys yleistyy myös kerrostalorakentamisessa – myös siellä on huomattu lattialämmityksen tuomat edut. Asumismukavuuden paranemisen lisäksi lattialämmityksellä saavutetaan kustannussäästöjä tarkemmalla lämmön kohdentamisella sekä parannetaan kosteuden hallintaa märkätiloissa. Lisäksi kerrostaloissakin yleistyneet suuret ikkunapinnat pystytään toteuttamaan ilman patterien mukanaan tuomia ongelmia.

Lue lisää

Sulanapitojärjestelmä

Warmia-sulanapitojärjestelmällä pystytään kustannustehokkaasti pitämään sulana alueet, joissa lumen ja jään aiheuttamien haittojen torjunta ei ole järkevää perinteisin keinoin.

Lue lisää

Vesikiertojärjestelmät julkisiin tiloihin

Warmian vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu erinomaisesti isompaan rakentamiseen. Julkisissa rakennuksissa on suuria avoimia tiloja, joiden lämmittäminen lattian kautta on vaivatonta ja energiatehokasta.

Lue lisää

Tutustu lattialämmitys- komponentteihin

Käytämme järjestelmissämme vain huippulaadukkaita komponentteja. Käytössämme on oma, patentoitu RST-jakotukki, jolla takaamme hyvät virtausominaisuudet vaativiinkin kohteisiin.

Lue lisää