Suomen suosituin lattialämmitys – Warmialta

 

warmia lattialämmitys -logo

Warmia on Suomen suosituin lattialämmitysratkaisujen toteuttaja. Tarjoamme edistykselliset ja omaan tuotekehitykseemme pohjautuvat ratkaisut niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin.

Warmia-lattialämmitys edistää asuntojen energiatehokkuutta patentoitujen teknisten ratkaisujen ansiosta sekä huomioi myös askeläänien minimoimisen.

Teollisuustiloihin sekä kerrostalorakennuksiin meillä on tarjota kokonaistaloudellisesti edulliset tekniset ratkaisut sekä huippuluokan suunnittelu- sekä asennuspalvelua.

Viihtyisän kodin taloudellinen lattialämmitys

Vesikiertoinen ja luotettava Warmia-lattialämmitys on tuottaa lämpöä vedottomasti ja tasaisesti – antaen asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.

Kodin lattialämmitys

Lattialämmityksen jälkiasennus saneerauskohteeseen

Lattialämmityksen asennus saneerauskohteeseen, esimerkiksi vanhaan rintamamiestaloon, toteutetaan aina tapauskohtaisesti ottaen huomioon asukkaan toiveet ja käytännön rakenteet.

Asennus saneerauskohteeseen

Warmia vastaa kerrostalon lämmityshaasteisiin

Asumisen vaatimustason kasvaessa lattialämmitys yleistyy myös kerrostalorakentamisessa – myös siellä on huomattu lattialämmityksen tuomat edut. Asumismukavuuden paranemisen lisäksi lattialämmityksellä saavutetaan kustannussäästöjä tarkemmalla lämmön kohdentamisella sekä parannetaan kosteuden hallintaa märkätiloissa. Lisäksi kerrostaloissakin yleistyneet suuret ikkunapinnat pystytään toteuttamaan ilman patterien mukanaan tuomia ongelmia.

Kerrostaloratkaisut

Sulanapitojärjestelmä

Warmia-sulanapitojärjestelmällä pystytään kustannustehokkaasti pitämään sulana ulkoalueet, joissa lumen ja jään aiheuttamien haittojen torjunta ei ole järkevää perinteisin keinoin.

Ulkoalueiden sulanapito

Vesikiertojärjestelmät julkisiin tiloihin

Warmian vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu erinomaisesti isompaan rakentamiseen. Julkisissa rakennuksissa on suuria avoimia tiloja, joiden lämmittäminen lattian kautta on vaivatonta ja energiatehokasta.

Julkiset tilat ja teollisuushallit

Tutustu Warmian tekniikkaan

Käytämme järjestelmissämme vain huippulaadukkaita komponentteja. Käytössämme on oma, patentoitu RST-jakotukki, jolla takaamme hyvät virtausominaisuudet vaativiinkin kohteisiin.

Lattialämmityskomponentit

Löydä lähin Warmia-jälleenmyyjäsi