Viihtyisä ja taloudellinen lattialämmitys kotiin

 

Luotettava Warmia-lattialämmitys on yksilöllisesti suunniteltu, huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu kotiin. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava vesikiertoinen järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.

Ei näkyviä putkia tai pattereita – Warmia tarjoaa sinulle lisää vapautta sekä tilaa toteuttaa omia persoonallisia rakentamis- ja sisustamisratkaisujasi.

Vapaus valita lämmönlähde – Kaikki energiamuodot – lämpöpumput, öljy, sähkö tai vaikka aurinkoenergia – sopivat vesikiertoisen Warmia-lattialämmityksen lämmönlähteeksi. Lämpölähteen vaihtaminen jälkikäteenkään ei ole ongelma.

Markkinoiden edistyksellisin lattialämmitysratkaisu

Warmian huonekohtainen todellisiin lämpöhäviöihin perustuva suunnittelu mahdollistaa tasaisen lämpötilan kaikissa tiloissa. Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta voit asettaa huonelämpötilan 1-2 astetta normaalia alemmas, jolloin saat noin 5–15 prosenttia säästöä lämmityskustannuksiisi.

Warmia-tekniikkaa

Tasainen lämpötila ympäri vuoden

Warmia-lattialämmityksen edistyksellinen, mikroprosessorilla ohjattava termostaatti reagoi huonelämpötilojen muutoksiin 0,1 asteen tarkkuudella.

Koska termostaatti toimii täysin elektronisesti, päästään sillä kymmenkertaiseen säätötarkkuuteen perinteiseen mekaaniseen termostaattiin verrattuna.

Alpha 2 -termostaatti

Äänetön lämmitys

Warmian lattialämmitysjärjestelmät on suunniteltu mahdollisimman äänettömiksi. Warmian käyttämät ratkaisut ehkäisevät rakenneresonaatioita sekä vaimentavat askelääniä. Lisäksi Warmian elektroniset termostaatit ovat täysin äänettömiä.

Silent-asennuslevy

warmia-logo-lg

Warmian huonekohtaisen suunnittelun, patentoidun RST-jakotukkiratkaisun sekä elektronisen termostaatin ansiosta lattialämmitys reagoi lämmönvaihteluihin nopeasti ja pystyy pitämään eri tilat tasalämpöisinä ympäri vuoden.

Warmia-lattialämmitys

coolia-logo-lg

Coolia on täysin uusi vesikiertoinen kattojäähdytysjärjestelmä. Tämä kompaktin kokoinen järjestelmä on täysin äänetön ja viilentää ilman vedon tunnetta.

Coolia-kattojäähdytys

Referenssit

Omakotitaloja n.35 kpl 2022 aikana

As Oy Töölön Kesäkatu

As Oy Pirkkalan Kirjuri ja Notaari

Jälleenmyyjät

Hae jälleenmyyjiä…


Widget not in any sidebars