Warmia Oy on Suomen suurin vesikiertoisen lattialämmityksen suunnitteluun, asennukseen ja markkinointiin erikoistunut yritys jo 20 vuotta.

Warmialla on oma aktiivinen koko maan kattava edustajaverkosto, joka urakoi pientaloja ja muita kohteita. Lisäksi Warmia Oy toimii suoraan urakoitsijana suurissa ja vaativissa kohteissa, kuten kerrostaloissa, kouluissa, kauppakeskuksissa, päiväkodeissa sekä palvelutaloissa. Asennuksesta vastaavat koulutetut sekä valtuutetut Warmia-lattialämmitys-asentajat.

Warmia Oy toimii luotettavana ja osaavana kumppanina niin rakennusliikkeille kuin putkiurakoitsijoille.

Lattialämmityssuunnittelijamme tarjoavat ensiluokkaisen ja kohdekohtaisen suunnittelupalvelun. Suunnittelutyökaluna käytämme LVI-Cads -ohjelmaa, jossa on Warmia Oy:lle räätälöity, lattialämmityksen mitoitusohjelmaa.

Warmian käyttämät lattialämmityskomponentit ovat maailman johtavien komponenttivalmistajien tuotantoa ja lisäksi tekniikaltaan sekä luotettavuudeltaan alansa huippua. Tästä syystä Warmia myöntää tuotteilleen 10 vuoden toimintatakuun.

Warmia Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota rakentajille nykyaikaista ja huoletonta lattialämmitystoimitusta suunnittelusta asennukseen aina järjestelmän loppusäätöön asti Warmia-asiantuntijan välityksellä.

Warmia kuuluu Suomen vahvimpiin yrityksiin ja on jo useana vuonna saanut Menestyjä yritys- sertifikaatin. Sertifikaatin voi saada vain luotettava yritys. Warmia on kuulunut AAA-luokitusluokkaan jo yli 10 vuoden ajan. Tähän yltää vain 0,3% suomalaisista yrityksistä.

Warmia – historiaa

2003
Warmia Oy perustettiin
Aloitettiin vientitoiminta Ruotsiin

2005
Otettiin ensimmäisenä Suomessa käyttöön PE-RT -putki
Muutto nykyisiin toimitiloihin, Lämmittäjänkadulle Kaarinaan

2006
Otettiin käyttöön 5-kerros Midi-putki
5-kerros Midi-putkelle CE-merkintä

2007
Otettiin käyttöön ruostumattomasta teräksestä valmistettu jakotukki

2008
Ylitettiin 10.000.000 asennetun putkimetrin raja

2010
Otettiin käyttöön 2. sukupolven askeläänilevy

2013
Otettiin käyttöön 3. sukupolven Alpha 2- termostaattijärjestelmä
Warmia Oy vietti 10-vuotisjuhliaan

2014
Lanseerattiin vesikiertoinen kattojäähdytysjärjestelmä Coolia
Warmia Oy valittiin vuoden 2014 kaarinalaiseksi yritykseksi

2015
Otettiin käyttöön 5-kerros Midi Inverse PE-RT- putki

2018
Warmia täyttää 15-vuotta ja on positiivisen kasvun vauhdissa.

2020
Warmia Oy on viimeisten vuosien aikana toteuttanut yhtiön strategiamuutosta. Liiketoiminnan painopistettä on suunnattu kohti suoraurakointia jälleenmyyntiverkoston säilyessä rinnalla koko Suomen kattavana. Kohteitamme ovat niin asuntotuotannon kuin julkishallinnon kohteet mm. kerrostalot, koulut, päiväkodit ja sulanapitoratkaisut. Olemme toteuttaneet mm. Munkkiniemen Koneen lattialämmityksen ja kattoviilennyksen sekä Pasilan Triplan lattialämmityksen.

2021
Warmian omien, modernien toimitilojen rakentaminen on aloitettu. Uusi halli toimistotiloineen rakentuu Kaarinan Krossin alueelle.
Warmian toiminta on kasvanut tasaisesti ja on tullut tarve lisätä toimitiloja vastaamaan kasvavan logistiikan tarpeita. Rakentamisessa hyödynnetään Warmian omia innovaatioita kuten lattialämmitystä, sulanapitoa sekä akustisilla ominaisuuksilla varustettua kattoviilennystä.
Myös henkilöresursseja tullaan kasvattamaan lukuisten kohteiden laadukkaan projektinhoidon varmistamiseksi.

2022
Warmian historian suurin investointi, omien toimitilojen rakentaminen, on saatu valmiiksi. Uudet toimitilat otettiin käyttöön kesäkuun alussa. Saimme varaston sekä muut tarvittavat toiminnot vihdoin yhden katon alle. Tämä helpottaa erityisesti logistiikan operointia.