Lattialämmityksen suunnittelu ja asennuspalvelu

Warmia-lattialämmitys on turvallinen hankinta, johon sisältyy koko järjestelmä suunnittelusta asennukseen ja käytön ohjaukseen.

Tarjoamme asennuksillemme 10 vuoden toimintatakuun. Edellytyksenä on, että lattialämmitysjärjestelmän on asentanut Warmian valtuuttama asentaja ja kohteesta on tehty asennuspöytäkirja.

Suunnittelu

Kun jokainen kohde suunnitellaan yksilöllisesti ja eri tilojen erilaiset lämpövaatimukset otetaan alusta alkaen huomioon, lopputulos on mahdollisimman tarkoituksenmukainen ja taloudellinen. Suunnittelijamme käyttävät LVI-Cads -ohjelmistoa.

Warmian suunnittelijoina toimii alan koulutuksen saaneet (LVI-ins.) huippuammattilaiset. Heillä on useiden vuosien kokemus lattialämmityssuunnittelusta. Jatkuvan koulutuksen ansiosta he pysyvät ajan tasalla rakentamisen muuttuvista määräyksistä.

Warmian lattialämmityssuunnitelma sisältää: putkituskuvan, huonekohtaisen lämpöhäviölaskeman ja säätöarvotaulukon.

Näistä dokumenteista käyvät ilmi muuhun LVI-suunnitteluun tarvittavia tietoja, kuten kokonaisvirtaamat, kokonaispainehäviöt ja kokonaislämpöhäviö. Warmia –suunnittelijat ovat yhteistyössä rakennuskohteen LVI-suunnittelijan kanssa.

Warmian 10 vuoden toimintatakuun edellytyksenä on, että suunnitelman on tehnyt Warmian suunnittelija.

Asennuspalvelu

Warmia–lattialämmitysjärjestelmä toimitetaan paikoilleen asennettuna. Warmian asennuspalvelu on helppo ja huoleton ratkaisu rakentajalle. Järjestelmän käyttöönoton yhteydessä teemme perussäädöt järjestelmään ja opastamme asiakasta sen käytössä.

Asennuspalvelumme sisältää seuraavat vaiheet:
1. syöttöputken asentaminen sopimuksen mukaan
2. jakotukin kiinnittäminen
3. syöttöputken liittäminen jakotukkiin sopimuksen mukaan
4. putkikiinnikkeiden kiinnittäminen
5. putkipiirien asennus
6. putkipiirien liittäminen jakotukkiin
7. paineistuskoe
8. asennustyön jälkien siistiminen

Warmia-asentajiksi on valikoitu huolelliset alan ammattilaiset, jotka on koulutettu lattialämmityksen erikoisosaajiksi. Asentajillamme on useiden vuosien ja tuhansien kohteiden kokemus lattialämmityksien asennuksista. Heidän käytössään on tarvittavat erikoistyökalut ja laitteet, ja heiltä työ sujuu ammattitaitoisesti, nopeasti ja tarkasti suunnitelmien mukaan. Asennuspalvelumme toimii koko maassa. Asentajiemme lukumäärä on tällä hetkellä noin 60.

Warmian 10 vuoden toimintatakuun edellytyksenä on, että lattialämmitysjärjestelmän on asentanut Warmian valtuuttama asentaja ja kohteesta on tehty asennuspyötäkirja.