Blogi

Suomen hienoin asuinrakennus?

Suomen hienoin asuinrakennus?

Ainakin talvella sopivasti lämpimin ja kesällä mukavasti viilein. Lue lisää miten Helsingin Kesäkadulle valmistui joulukuussa 2022 Suomen todennäköisesti hienoin asuinrakennus.

lue lisää
Uusi vuosi ja uudet urakat

Uusi vuosi ja uudet urakat

Vuosi 2022 oli Warmialla toiminnantäyteinen ja kiitokset siitä kuuluvat asiakkaillemme. Uusi vuosi 2023 alkaa myös rytinällä, eli heti tammikuussa aloitamme useita uusia kerrostaloprojekteja. Kauppaa on väännetty ja tilauskanta jatkaakin täyttymistä tuttuun tapaan. Vahvalta pohjalta on hyvä jatkaa.

lue lisää
FinnBuild rokkaa taas!

FinnBuild rokkaa taas!

FinnBuild rokkaa taas! Olemme tuttuun tapaan mukana FinnBuild- messuilla 4.-6.10. Helsingin Messukeskuksessa. Tule morjestamaan meitä osastollemme 6f98 ja keskustelemaan projektisi tarpeista. Meiltä löydät kaikenlaisiin kohteisiin soveltuvat ratkaisut sekä...

lue lisää
Sopivan viileää ja sopivan lämmintä

Sopivan viileää ja sopivan lämmintä

Ilmat ovat viilenemään päin, mutta kesän helteet ovat vielä hyvinkin muistissa. Olikin varsin mukavaa, kun työntekijöillä oli miellyttävän viileä työympäristö niin toimistossa kuin varaston puolellakin.

Miellyttävät työolosuhteet on helposti toteutettavissa minkälaiseen kohteeseen tahansa. Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme ja kysy lisää!

lue lisää
Paluu arkeen

Paluu arkeen

Lomat on lomailtu ja paluu arkeen on koittanut Warmiallakin. Toiminta oli vilkasta toki kesäkuukausienkin aikana. Asennukset jatkuivat työmaillamme läpi kesän, myös syksy tulee olemaan työn täyteinen asentaessamme miellyttävän lämpöiset lattiat uusiin, rakenteilla oleviin kerrostaloihin eri puolilla Suomea. Kuvassa yksi meidän uusimmista lattialämmityskohteista Kangasalla.

lue lisää
Muuttohommat valmista

Muuttohommat valmista

Muuttohommat ovat nyt ohi ja olemme kotiutuneet uusiin toimitiloihimme. 17 vuotta vierähti edellisissä tiloissa, ja nyt jatkamme uudessa osoitteessa Ahokylänkatu 5, 20780 Kaarina. Toimipaikka on moottoritien varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä näkyykin hyvin moottoritielle.

lue lisää
Takuulla merkitystä

Takuulla merkitystä

Meillä Euroopassa moniin tuotteisiin vaaditaan CE-merkintä ennen kuin niitä voi tarjota ja myydä EU-maissa. CE-merkintä osoittaa, että tuote on tarkastettu ja se täyttää EU:n turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset. CE-merkki itsessään muodostuu tietyn graafisen mallin mukaisista kirjaimista ”CE”. Kirjainten on oltava millilleen saman korkuisia.

lue lisää
Saatavuus, toimitusvarmuus ja laatu

Saatavuus, toimitusvarmuus ja laatu

Asiakkaiden luottamus on meille tärkeää. Yksi toimintamme tärkeimpiä arvoja onkin, että asiakkaamme saavat laadukkaat tuotteet ja palvelut sovitussa aikataulussa. Tämän toteutumiseksi monen asian täytyy onnistua jo ennen kuin asiakas on ensimmäistä kertaa vuorovaikutuksessa kanssamme.

lue lisää
Uusi halli vastaa kysyntään

Uusi halli vastaa kysyntään

Warmian uudet ja modernit toimitilat valmistuvat hyvää vauhtia Kaarinan Krossin alueella.

Warmia tähtää vahvaan, mutta hallittuun kasvuun, jotta nykyiset ja tulevat asiakkaamme saisivat nauttia laadukkaista tuotteista ja palveluista myös tulevaisuudessa. Toiminnan tasaisesti kasvaessa, vastaamme kysyntään avaamalla nykyaikaisen ja tilavan hallin varasto- ja toimistotiloineen.

lue lisää
Pää kylmänä – jalat lämpiminä

Pää kylmänä – jalat lämpiminä

Asiantuntevuus lämmittää

Warmia on asiantunteva kumppani vaativiinkin lattialämmitysratkaisuihin.

Olemme toteuttaneet lähes kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana lattialämmitys- ja sulanapitojärjestelmiä muun muassa kerrostaloihin, kauppakeskuksiin, päiväkoteihin ja liikekiinteistöihin.

lue lisää