Saatavuus, toimitusvarmuus ja laatu

Warmia lattialämmitys

Saatavuus, toimitusvarmuus ja laatu

 

Asiakkaiden luottamus on meille tärkeää. Yksi toimintamme tärkeimpiä arvoja onkin, että asiakkaamme saavat laadukkaat tuotteet ja palvelut sovitussa aikataulussa. Tämän toteutumiseksi monen asian täytyy onnistua jo ennen kuin asiakas on ensimmäistä kertaa vuorovaikutuksessa kanssamme.

 

Jokainen lenkki ketjussa ratkaisee

Ketjun alkupäässä ovat tavarantoimittajat. Jotta asiakas ketjun loppupäässä voi luottaa meihin, tulee meidän voida luottaa ketjun ensimmäisten lenkkien kestävyyteen.

Warmia pitää käyttämiensä komponenttien ja tarvikkeiden laatua sekä toimitusvarmuutta liiketoimintansa perustana ja tästä syystä olemme valinneet toimittajiksemme vain alan parhaita eurooppalaisia toimijoita. Meille on karttunut kokemusta toimivista yhteistyömalleista jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Osa tavarantoimittajista on kulkenut rinnallamme koko Warmian historian ajan, Warmian lenkit ovat siis hyvin kestäviä.

Warmialla tavaran saatavuus erinomaisella tasolla

Maailman tapahtumia on vaikea ennustaa. Pitkään jatkuneen pandemian ja materiaalien kovan kysynnän vuoksi monet yritykset maailmalla kärsivät raaka-ainepulasta ja sen myötä epävarmuudesta komponenttien saatavuudessa. Myös kuljetuskapasiteetti on heikentynyt rajusti. Tästä huolimatta Warmialla tavaran saatavuus on pysynyt erinomaisella tasolla, johtuen pitkälti luotettavista yhteistyökumppaneistamme.

Kaupankäynti on usein nopeaa ja isotkin kohteet käynnistyvät toisinaan jo ennen kuin muste on kuivunut sopimuspaperissa – Warmia pystyy vastaamaan tähänkin haasteeseen.

Jatkamme luotettavaa ja toimivaa yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa varmistaaksemme jatkossakin käyttämiemme komponenttien laadun ja saatavuuden. Näin pidämme huolen, että ketjun tärkein lenkki, asiakas, voi aina luottaa saavansa Warmialta laadukkaat tuotteet, juuri silloin kun niitä tarvitaan.