Korkealaatuiset ja luotettavat lämmitys- ja viilennysratkaisut

Warmian tarjoaa markkinoiden luotettavimmat lämmitysratkaisut kerrostaloihin, teollisuustiloihin sekä ulkotilojen sulanapitoon – jopa 10 vuoden toimintatakuulla.

Warmiaan voit luottaa

Warmia on varma valinta lattialämmityskumppaniksesi. Ainutlaatuiset järjestelmämme perustuvat Warmian omaan tuotekehitykseen, suunnitteluun sekä patentoimiimme ratkaisuihin. Laadun takeeksi pystymme tarjoamaan esimerkiksi lattialämmitysputkellemme 30 vuoden materiaalitakuun.

Lisäksi saat 10 vuoden toimintatakuun lattialämmitysratkaisuillemme, kun annat Warmian valtuuttamien asiantuntijoiden hoitaa urakan. Urakoitsijatiimiltämme työ sujuu ammattitaitoisesti, nopeasti ja tarkasti suunnitelmien mukaan.

Hyödy Warmian erikoisosaamisesta kerrostalojen lattialämmitys-ratkaisuissa

Warmian toteuttama huoneistokohtainen suunnittelu ja tarkoitukseen soveltuvat komponentit mahdollistavat asuntokohtaisen tarkan lämmönsäädön ja takaavat hiljaiset asunnot sekä halutun lämpötilan.

Warmia myöntää 10 vuoden toimintatakuun kerrostalojen lattialämmitysjärjestelmiin, kun työn suorittavat Warmian valtuuttamat kerrostaloihin erikoistuneet tekijät.

Lue lisää

Askeleen verran pidemmälle kehitetty lattialämmitys

Warmia-lattialämmitysjärjestelmien suunnittelussa on huomioitu asukasviihtyvyyteen merkittävästi vaikuttavat matalien äänien aiheuttama terävä askeltöminä sekä rakennevärähtely.

Silent-asennuslevy on Warmian ratkaisu Suomen viranomaisten asettamalle askeläänivaatimukselle. Sen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa matalammat välipohjaratkaisut, mikäli rakennesuunnittelu ja jännevälit sen sallivat. Tämä tuo rakennuttajalle kustannussäästöjä sekä parempien askeläänitasolukujen myötä parantaa kohteen asukasviihtyvyyttä.

Lue lisää

Ulkotilojen sulanapitoratkaisut

Warmia-sulanapitojärjestelmällä pystytään kustannustehokkaasti pitämään sulana alueet, joissa lumen ja jään aiheuttamien haittojen torjunta ei ole järkevää perinteisin keinoin.

Warmia-sulanapitojärjestelmä suunnitellaan aina kohdekohtaisesti. Suunnitteluun vaikuttavat käyttötarkoitus, paikkakuntakohtaiset mitoitusolosuhteet sekä kohteen tai alueen hoitoluokitus.

Warmia on toteuttanut vuosien varrella tuhansia sulanapitoratkaisuja.

Lue lisää

Teollisuustilojen lämmitys

Warmian vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu erinomaisesti isompaan rakentamiseen. Warmia on vaivaton ja kustannustehokas lämmitysratkaisu etenkin suuriin, avoimiin tiloihin, kuten halleihin.

Lisäksi Warmia-lattialämmitys tekee lattiatasolla työskentelystä miellyttävämpää. Lattiasta tuleva lämpö estää vedon syntymisen, eikä pyöritä pölyä ilmassa.

Lue lisää

warmia-logo-lg

Warmian huonekohtaisen suunnittelun, patentoidun RST-jakotukkiratkaisun sekä elektronisen termostaatin ansiosta lattialämmitys reagoi lämmönvaihteluihin nopeasti ja pystyy pitämään eri tilat tasalämpöisinä ympäri vuoden.

Lue lattialämmityksestä

coolia-logo-lg

Coolia on täysin uusi vesikiertoinen kattojäähdytysjärjestelmä. Tämä kompaktin kokoinen järjestelmä on täysin äänetön ja viilentää ilman vedon tunnetta.

Lue kattojäähdytyksestä

Referenssikohteet

Omakotitaloja n.35 kpl 2022 aikana

As Oy Töölön Kesäkatu

As Oy Pirkkalan Kirjuri ja Notaari

Jälleenmyyjät

Hae jälleenmyyjiä…


Widget not in any sidebars