Julkiset tilat ja teollisuushallit – säästöä ja helppokäyttöisyyttä

246_warmialogo_original
Warmian vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu erinomaisesti isompaan rakentamiseen. Julkisissa rakennuksissa on suuria avoimia tiloja, joiden lämmittäminen Warmian lattialämmitysratkaisulla on vaivatonta ja energiatehokasta.

Lisää muunneltavuutta suuriin tiloihin

Lattialämmitystä hyödyntämällä suurten tilojen muunneltavuus paranee huomattavasti, kun koko tila on käytettävissä eikä tiellä ole esimerkiksi raskaita patterijärjestelmiä. Myös tilan käyttötarkoituksen muuttaminen on vaivatonta lämpötilan hallittavuuden ansiosta.

Miellyttävämmät työolot halleihin

Hallien lämmityksessä vesikiertoinen lattialämmitys on yleistynyt huomattavasti. Lattiasta tuleva lämpö estää vedon syntymisen, työskentely lattiatasolla on miellyttävämpää eikä lattialämmitys pyöritä pölyä ilmassa. Lämmönlähteen valinta ja vaihto tulevaisuudessa on myös ongelmatonta.

Lisätietoa

Halleissa Warmia käyttää 20 mm tai 25 mm putkikokoa. Putkitus tehdään ottaen huomioon isot ovet ja ulkoseinät eli reuna-alueilla on tiheämpi putkitus kuin keskellä lattiaa.

Koneiden ja työkalujen kiinnitys lattiaan tulee huomioida lattialämmitystä suunniteltaessa. Kiinnitys voidaan tehdä esim. lattiavaluun asennettuihin metallikiskoihin pulttaamalla tai hitsaamalla.

Tarjoamme mielellämme lisätietoa sekä tarvittaessa suunnittelu- sekä asennuspalvelua, voit ottaa suoraan meihin yhteyttä.