Luotettava sopimuskumppani

Luotettava sopimuskumppani

26.07.23 | Blogi

Olemme kiitollisia maineestamme luotettavana sopimuskumppanina. Hyvät palautteet työmailtamme lämmittävät ja osoittavat meille, että olemme oikealla tiellä niin palvelun kuin laadun suhteen. Tähän tilanteeseen olemme päässeet vuosien tuomalla kokemuksella ja varmuudella.

Kokonaisuus rakentuu osa-alueista. Pidämme luonnollisesti huolta koko toimitusketjusta maahantuonnista tavaran toimitukseen. Esimerkiksi logistiikan puolella olemme asettaneet tarkat kriteerit kuljetusyhteistyökumppaneillemme. Sovitut aikataulut pitävät ja tavaratoimitukset saapuvat ajallaan, välillä ahtaistakin työmaista huolimatta.

Pitkäaikaisena kumppaninamme on toiminut Kuljetus Peltomaa. Arvostamme suuresti kumppanimme joustavuutta usein nopeita käänteitä vaativissa tilanteissa.

Kauempana olevissa kohteissamme kumppanina toimii Kaukokiito, kuten on toiminut koko Warmian 20-vuotisen historian ajan. Tämä kuvastaa sitoutumistamme yhteistyökumppaneihimme kaikilla tasoilla. Warmialla on myös useita tavarantoimittajia, joiden kanssa yhteistyö on jatkunut yhtiömme ensimetreistä alkaen. Tämä toimintatapa kantaa hedelmää jatkuvasti.