Pää kylmänä – jalat lämpiminä

Asiantuntevuus lämmittää

Warmia on asiantunteva kumppani vaativiinkin lattialämmitysratkaisuihin.

Olemme toteuttaneet lähes kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana lattialämmitys- ja sulanapitojärjestelmiä muun muassa kerrostaloihin, kauppakeskuksiin, päiväkoteihin ja liikekiinteistöihin.

Olemme Suomen luotetuin lattialämmitysratkaisujen palveluntuottaja myös yksityistalouksille. Valitsemalla Warmian saat nauttia huoletta aina sopivan lämpöisistä tiloista.

Tuotteet ja palvelut

Tarjoamamme CE-merkityt lattialämmitysratkaisut ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotamme energia- ja kustannustehokkaat lattialämmityksen kokonaisratkaisut suunnittelusta asennukseen ja loppusäätöön.

Vesikiertoinen ja täysin äänetön Coolia -kattojäähdytysjärjestelmä on moderni ratkaisu nykyisin hyvinkin tarpeelliseen rakennusten viilennykseen. Suunnittelemme jäähdytysratkaisut räätälöidysti jokaisen kohteen erityispiirteet huomioon ottaen.

Sulanapitojärjestelmämme on erinomainen ratkaisu ulkotiloihin, jotka halutaan pitää helppokulkuisina ympäri vuoden. Sulanapitojärjestelmä suunnitellaan aina kohteen ominaisuuksien ja vaatimusten mukaisesti ja se voidaan toteuttaa erikokoisiin kohteisiin aina autotallin ajorampeista kaupunkikeskustan kävelykatuun ja torialueisiin asti.

Toimialueemme ulottuu Hangosta Utsjoelle ja lattiasta kattoon.
Mikä tahansa onkaan lämmitys- tai jäähdytystarpeesi, saat meiltä palvelun vaivattomasti ja sovitusti.